Door naar hoofdinhoud
Zoeken

We geloven in onze mensen en zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Iedereen die bij ExxonMobil aan de slag gaat kan niet enkel op een job rekenen, maar op een echte loopbaan. Daarom bieden we onze medewerkers alle mogelijkheden om hun vaardigheden te ontwikkelen. Opleiding, jobrotatie en flexibiliteit zijn de sleutelelementen van een succesvolle loopbaan in ons bedrijf.

Bachelors / MBO / HBO

Voor mensen met een HBO/MBO en Bachelors opleiding heeft ExxonMobil startfuncties op diverse afdelingen en op verschillende locaties.

Masters – pas afgestudeerde / student

Ben je pas/recent afgestudeerd van de universiteit of studeer je nog, en wil je meer weten over ExxonMobil, een mogelijke stage of een job, dan kun je hier alle relevante informatie vinden.

Sollicitanten met ervaring

Dankzij het systeem van jobrotatie kan ExxonMobil de meeste managementfuncties invullen. We zijn echter ook op zoek naar specialisten met meerdere jaren werkervaring. Ben je een professional met ervaring & een masters opleiding, dan kun je alle relevante informatie in dit hoofdstuk vinden.

Apply online

Solliciteer online

Door middel van een zoekbewerking op basis van een trefwoord of een combinatie van velden vindt u beschrijvingen van verschillende soorten functies in ons online sollicitatiesysteem.

Sluiten