Door naar hoofdinhoud
Zoeken

Analyzer Technician - Raffinaderij Antwerpen

In deze dagfunctie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en ijking van volautomatische analysesystemen in alle productie-eenheden van de raffinaderij. Dit zijn metingen zowel in water- (pH, geleidbaarheid,...) als in productstromen (kookpunt, vlampunt, densiteit,  gaschromatografie,spectrometrie,...) als ook gas- en branddetectie bewakingssystemen. Je zal ingezet worden bij preventief onderhoud, herstellingen en projectwerk aan analyse en samplingsystemen.


De functievereisten
Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring in de richting Elektromechanica optie meet- en regeltechniek / automatisatie / ICT-elektronica.


Jij bent/hebt
Een stevige persoonlijkheid : gemotiveerd, leergierig met zin voor initiatief. Een teamplayer met een behoorlijke dosis flexibiliteit en oog voor veiligheid, gezondheid en milieu.


Het aanbod
Wij bieden jou een interessante en uitdagende functie. Je kan rekenen op continue aandacht voor jouw individuele ontwikkeling. Specifieke interne en externe opleidingen en "on the job" trainingen zullen dienen om jouw vakkennis aan te vullen en op peil te houden. Wij bieden eveneens een zeer aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Geïnteresseerd? 

Solliciteer online. Bezoek ons online sollicitatiesysteem, maak een profiel aan en laat je CV achter onder de titel ‘Analyzer Technician Raffinaderij Antwerpen’.
Voor vragen over deze functie kan je telefonisch contact opnemen met de Human Resources afdeling op het telefoonnummer 03-543 3493.

 

Sluiten