Door naar hoofdinhoud
Zoeken

Lab Technician - Raffinaderij Antwerpen

Het onlangs vernieuwde labo op onze Antwerpse Raffinaderij ondersteunt de productie processen:  voortdurend worden er analyses uitgevoerd op tussen-en eindstalen, volgens een duidelijke structuur zodat de kwaliteit van afgeleverde petro-chemische producten optimaal is. 
Met focus op een nauwkeurige uitvoering van o.a. distillaties, gaschromatografie, UV, XR,… zijn ook verwerking, beoordeling en rapportering onderdeel van ons laboratorium kwaliteitstraject.

De functievereisten
We zijn op zoek naar een nieuwe collega met een professioneel bachelor diploma chemie die in ploegverband wenst te werken.

Jij bent/hebt
Een stevige persoonlijkheid : nauwkeurig, gemotiveerd, sterk in administratie en leergierig met zin voor initiatief.  Sterk in het stellen van prioriteiten. Een teamplayer met een behoorlijke dosis flexibiliteit.  Oog voor veiligheid.

Het aanbod
Wij bieden jou een interessante en uitdagende functie in een zeer gestructureerde werkomgeving.  Je kan rekenen op continue aandacht voor jouw individuele ontwikkeling. “On the job" trainingen zullen dienen om jouw vakkennis aan te vullen en op peil te houden. Wij bieden eveneens een zeer aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? 
Solliciteer online. Bezoek ons online sollicitatiesysteem, maak een profiel aan en laat je CV achter onder de titel ‘Lab Technician Raffinaderij Antwerpen’.
Voor vragen over deze functie kan je telefonisch contact opnemen met de Human Resources afdeling op het telefoonnummer 03-543 3493.

 
Sluiten