Door naar hoofdinhoud
Zoeken

Instrumentation Technician - Raffinaderij Antwerpen

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud aan de meet- en regelapparatuur. Je voert daarbij reparaties uit en verricht preventieve taken zoals het testen van beveiligingssystemen, het kalibreren van instrumenten en het afstellen van regelkleppen. Je werkt met verschillende soorten apparatuur die druk, temperatuur, niveau en hoeveelheden meet.
Je spoort zelfstandig storingen op in DCS-systemen en PLC’s. Daarnaast begeleid je kleine onderhoudsprojecten en voert deze uit. Tenslotte maak je storingsrapporten, doet verbeteringsvoorstellen en bestelt materialen en diensten.

De functievereisten
We zijn op zoek naar een nieuwe collega met een professioneel bachelor diploma elektronica of elektromechanica, specialisatie automatisatie/ meet & regeltechniek, met een interesse in instrumentatie, electronica, netwerkverbindingen , PLC en controlesystemen.

Jij bent/hebt
Een stevige persoonlijkheid : gemotiveerd, leergierig met zin voor initiatief. Een teamplayer met een behoorlijke dosis flexibiliteit en oog voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Het aanbod
Wij bieden jou een interessante en uitdagende functie. Je kan rekenen op continue aandacht voor jouw individuele ontwikkeling. Specifieke interne en externe opleidingen en "on the job" trainingen zullen dienen om jouw vakkennis aan te vullen en op peil te houden. Wij bieden eveneens een zeer aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? 
Solliciteer online. Bezoek ons online sollicitatiesysteem, maak een profiel aan en laat je CV achter onder de titel ‘Instrumentation Technician Raffinaderij Antwerpen’.
Voor vragen over deze functie kan je telefonisch contact opnemen met de Human Resources afdeling op het telefoonnummer 03-543 3493.

 

Sluiten