Door naar hoofdinhoud
Zoeken

Metal Trades Jobleader – Raffinaderij Antwerpen

Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch onderhoud van de raffinaderij zoals warmtewisselaars, leidingen, drukvaten en tanks. Je maakt werkvoorbereidingen, kostenschattingen, korte en lange termijnplanningen en volgt de praktische uitvoeringen op met de focus op veiligheid en kwaliteit en met de nodige aandacht voor de administratieve afhandeling. Je werkt in dagdienst en houdt toezicht over een groep mensen die de werken uitvoeren. Je werkt in dagdienst; flexibiliteit voor sporadisch afwijkende uren is een\ vereiste.

De functievereisten
We zijn op zoek naar een nieuwe collega met een professioneel bachelor diploma elektromechanica met leidinggevende capaciteiten.

Jij bent/hebt
Een stevige persoonlijkheid: gemotiveerd, leergierig met zin voor initiatief. Een teamplayer met een behoorlijke dosis flexibiliteit en oog voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Het aanbod
Wij bieden jou een interessante en uitdagende functie. Je kan rekenen op continue aandacht voor jouw individuele ontwikkeling. Specifieke interne en externe opleidingen en "on the job" trainingen zullen dienen om jouw vakkennis aan te vullen en op peil te houden. Wij bieden eveneens een zeer aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? 
Solliciteer online. Klik op ‘on-line application system’ onder ‘quick links’, maak een profiel aan en laat je CV achter onder de titel ‘Metal Trades Jobleader Raffinaderij Antwerpen’.
Voor vragen over deze functie kan je telefonisch contact opnemen met de Human Resources afdeling op het telefoonnummer 03-543 3493.

Sluiten