Door naar hoofdinhoud
Zoeken

Polyvalent Technician Meerhout Polymers Plant

Chemische stoffen zijn de bouwstenen van de natuur. Die chemische bouwstenen (of moleculen) worden door creatieve wetenschappers tot talloze alledaagse producten getransformeerd. De grootste voorraad moleculen bevindt zich in het mengsel dat we ruwe of aardolie noemen. Tegenwoordig kunnen we olie in honderden bouwstenen scheiden; dit zijn de petrochemische basisproducten. Door onderzoek hebben we geleerd van deze stoffen duizenden verschillende producten te maken. Zo is ExxonMobil Chemical wereldwijd de grootste leverancier van polyethyleen, dat uiteindelijk wordt omgevormd tot allerhande verpakkingsfoliën, plastic tassen, flessen en nog zoveel meer. ExxonMobil Chemical Belgium produceert in zijn fabrieken in Zwijndrecht en Meerhout twee soorten polyethyleen met een lage dichtheid - LDPE : homopolymeren en co-polymeren. Co-polymeren van polyethyleen worden gemaakt door tijdens het productieproces grondstoffen toe te voegen. Hierdoor krijgt het polyethyleen speciale eigenschappen. Bijna al het geproduceerde polyethyleen wordt verkocht op de Europese markten, maar export buiten Europa is ook belangrijk. LDPE kent een breed scala aan toepassingen. ExxonMobil Chemical levert haar producten aan een groot aantal industrieën. Homopolymeren worden voornamelijk gebruikt voor cacheerlagen op papier, karton, aluminiumfolie, verpakkingsfolie voor voeding en plastic draagtassen. Co-polymeren worden onder andere gebruikt in kleefstoffen, schoenzolen, wielen van kinderwagens en geluidsisolatie. Functiebeschrijving: In de Meerhout Polymers Plant te Meerhout hebben wij een polyvalentie/multiskill systeem, waarbij je afwisselend 4 weken werkt in de productie-afdeling met nacht, late, vroege prestaties, gevolgd door 4 weken in onderhoud in dagdienst. Je leert verschillende functies aan die zowel in de productie- als de onderhoudsafdeling uitgevoerd worden.

De functievereisten
We zijn op zoek naar een nieuwe collega met een master of bachelor of A2 met relevante werkervaring in elektromechanica, mechanica, elektriciteit.

Jij bent/hebt
Bereid om in ploegen te werken. Een teamplayer met een behoorlijke dosis flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor veiligheid, gezondheid en milieu. Gemotiveerd, leergierig met zin voor initiatief.

Het aanbod
Wij bieden een interessante en uitdagende functie waarbij je kan rekenen op continue aandacht voor je individuele ontwikkeling. Specifieke interne en externe opleidingen en “on-the-job” training zullen je vakkennis aanvullen en op peil houden. Daarenboven bieden wij een zeer aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? 
Solliciteer online. Bezoek ons online sollicitatiesysteem, maak een profiel aan en laat je CV achter onder de titel ‘Operator Meerhout Polymers Plant’.
Voor vragen over deze functie kan je telefonisch contact opnemen met de Human Resources afdeling op het telefoonnummer 03-543 3493.

 

Sluiten