Communicatie

Nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

ExxonMobil stelt Inge Van der Meeren aan als nieuwe directeur polymeerfabrieken in Zwijndrecht en Meerhout Zwijndrecht, Meerhout – ExxonMobil heeft Inge Van der Meeren aangesteld als nieuwe directeur van haar polymeerfabrieken in Zwijndrecht en Meerhout. Zij is daarmee de eerste vrouw aan het hoofd van de productiesites, die onderdeel maken van de petrochemische cluster in Antwerpen.

Nieuws en media Nieuws

Neptune Energy, ExxonMobil, Rosewood en EBN ondertekenen samenwerkingsovereenkomst voor grootschalige CO2-opslag in Noordzeebodem

Vandaag hebben Neptune Energy, ExxonMobil’s dochteronderneming XTO Nederland Ltd, Rosewood Exploration Ltd en EBN Capital B.V. aangekondigd dat zij een samenwerkingsovereenkomst hebben ondertekend voor de grootschalige opslag van CO2 (CCS) in lege gasvelden in het L10-gebied in het Nederlandse deel van de Noordzee.

Nieuws en media Nieuws

Jongeren bedenken nuttige herbestemming voor afval op school 100 wetenschapsleerlingen (3e graad secundair) uit 7 Vlaamse scholen namen vandaag deel aan de Vlaamse wetenschapswedstrijd Sci-Tech Challenge in Vilvoorde.

Nieuws en media Nieuws

Het Antwerp@C-project zet een belangrijke volgende stap naar een halvering van de CO2-voetafdruk De engineering is gestart, definitieve investeringsbeslissing verwacht tegen eind 2022.

Nieuws en media Nieuws

ExxonMobil stroomlijnt structuur voor effectiviteitsverbetering, waardegroei en kostenverlaging ExxonMobil gaat zijn bedrijfsstructuur verder stroomlijnen om klanten beter te ondersteunen, de prestaties te verbeteren en de bedrijfswaarde te vergroten.

Nieuws en media Nieuws