Communicatie

Nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

Max Verstappen is wereldkampioen

Max Verstappen heeft aan het eind van een van de meest dramatische beslissende races in de geschiedenis van de Formule 1 zijn eerste wereldkampioenschap gewonnen. In de laatste ronde passeerde hij rivaal Lewis Hamilton, nam de leiding en won de spannende Grand Prix van Abu Dhabi.

Nieuws en media Nieuws

Esso kleurt tankstations oranje als steun aan Red Bull Racing Honda Ter ere van één van de meest competitieve seizoenen in de Formule 1 ooit, kleurt Esso een aantal rode luifels in België en Nederland naar oranje. De technology partner van Red Bull Racing Honda voor 2022 steunt het team en coureur Max Verstappen in de aanloop naar de laatste race van het seizoen, waar zij dit wereldkampioenschap verwikkeld zijn in een verhitte strijd om zowel de constructeurstitel als de coureurstitel.

Nieuws en media Nieuws

Max verovert in Jeddah tweede plek na duel vol drama Max Verstappen zal de laatste race van het FIA Formule 1 wereldkampioenschap 2021 starten met exact evenveel punten als titelrivaal Lewis Hamilton. Hij eindigde de dramatische Grand Prix van Saoedi-Arabië als tweede, achter de Mercedes-coureur.

Nieuws en media Nieuws

Red Bulls verkleinen afstand in constructeurskampioenschap bij Grand Prix van Qatar Max Verstappen maakte tijdens de Grand Prix van Qatar een gridstraf van vijf plaatsen goed en verzekerde zich van de tweede plaats en het punt voor de snelste ronde. Hierdoor beperkte hij de schade voor zijn voorsprong op Lewis Hamilton in het kampioenschap; de Mercedes-coureur won vanaf poleposition de eerste Formule 1-race op het Losail International Circuit.

Nieuws en media Nieuws

Strijdlustige Bulls claimen P2 en P4 in Brazilië Max Verstappen eindigde de Grand Prix van Sao Paulo, na een intense strijd met titelrivaal Lewis Hamilton, op de tweede plaats, terwijl Sergio Pérez als vierde eindigde. De Mexicaanse coureur claimde wel een extra punt door in de laatste ronde naar de zachte banden te wisselen en de snelste rondetijd neer te zetten.

Nieuws en media Nieuws