Communicatie

Nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

Red Bulls verkleinen afstand in constructeurskampioenschap bij Grand Prix van Qatar Max Verstappen maakte tijdens de Grand Prix van Qatar een gridstraf van vijf plaatsen goed en verzekerde zich van de tweede plaats en het punt voor de snelste ronde. Hierdoor beperkte hij de schade voor zijn voorsprong op Lewis Hamilton in het kampioenschap; de Mercedes-coureur won vanaf poleposition de eerste Formule 1-race op het Losail International Circuit.

Nieuws en media Nieuws

Strijdlustige Bulls claimen P2 en P4 in Brazilië Max Verstappen eindigde de Grand Prix van Sao Paulo, na een intense strijd met titelrivaal Lewis Hamilton, op de tweede plaats, terwijl Sergio Pérez als vierde eindigde. De Mexicaanse coureur claimde wel een extra punt door in de laatste ronde naar de zachte banden te wisselen en de snelste rondetijd neer te zetten.

Nieuws en media Nieuws

ExxonMobil inventies: Butylrubber Tot in de jaren 30 van de vorige eeuw kwam rubber voornamelijk voort van bomen op afgelegen plantages in Azië, West-Afrika en Zuid-Amerika. Maar toen nam de vraag en productie naar auto’s toe. Meer en meer rubber was nodig voor onder meer de banden. En daarom werd er gezocht naar een synthetisch alternatief. Een wetenschappelijke doorbraak was nodig.

Nieuws en media Nieuws

Red Bull Racing Honda meesterlijk in Mexico Max Verstappen stormde naar zijn negende overwinning van het jaar met een sterke, gecontroleerde race bij de Grand Prix van Mexico City. Sergio 'Checo' Pérez zette een briljante prestatie neer en eiste de derde plaats op, achter Lewis Hamilton van Mercedes. Max en Checo behaalden daarmee het derde dubbele podium op rij voor het team.

Nieuws en media Nieuws

Titelstrijd nog intenser door spannende dubbele podiumzege voor Red Bull Racing Honda Max Verstappen behaalde afgelopen zondag een schitterende overwinning bij de Grand Prix van de Verenigde Staten. In de slotfase van de adembenemende race op het Circuit of the Americas bleef hij koel onder de intense druk van titelrivaal Lewis Hamilton.

Nieuws en media Nieuws