Communicatie

Nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

ExxonMobil stelt Peter Vandenborne aan als nieuwe directeur Antwerpse raffinaderij Antwerpen, 12 juli 2021 – Sinds 1 juli is de Vlaming Peter Vandenborne aangesteld als de nieuwe directeur van ExxonMobil’s raffinaderij in Antwerpen. Hij volgt daarmee Shawn Kuntz op die na bijna drie jaar regional manufacturing manager voor Noord-Amerika wordt.

Nieuws en media Nieuws

Nederlandse dominantie op Oostenrijkse Grand Prix Red Bull Racing Honda-coureur Max Verstappen heeft een hattrick van overwinningen behaald op het thuiscircuit van het team, de Red Bull Ring. Het was ook de eerste grand slam van zijn carrière dankzij een dominante Oostenrijkse Grand Prix-overwinning waarbij de Red Bull-coureur vanaf pole position startte, elk van de 71 ronden aan de leiding reed, de overwinning pakte en het extra punt voor de snelste ronde binnenhaalde.

Nieuws en media Nieuws

Vier keer winst op rij voor Red Bull Racing Honda Max Verstappen van Red Bull Racing Honda reed afgelopen zondag een onberispelijke race en won de Grand Prix van Stiermarken, vóór Lewis Hamilton van Mercedes. Het was zijn derde overwinning op de Red Bull Ring. Sergio Perez miste nipt een derde podium op rij.

Nieuws en media Nieuws

Dubbel podium voor Red Bull Racing Honda bij Franse GP 21 juni 2021, Le Castellet: Max Verstappen wist bij een spannende Franse Grand Prix de overwinning veilig te stellen - vóór kampioensrivaal Lewis Hamilton en zijn Red Bull Racing Honda-teamgenoot Sergio 'Checo' Perez - nadat hij was overgestapt op een mogelijk riskante twee-stopstrategie waarbij hij de leiding halverwege de wedstrijd weggaf.

Nieuws en media Nieuws

Red Bull Racing Honda neemt de leiding in het Formule 1-kampioenschap Red Bull Racing Honda behaalde een enorme puntenwinst ten opzichte van hun tegenstanders met Max Verstappen's eerste overwinning in de Grand Prix van Monaco en een geweldige race van Sergio 'Checo' Perez, die als vierde eindigde.

Nieuws en media Nieuws