Communicatie

Nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

ExxonMobil bouwt zijn eerste grootschalige geavanceerde recycling-fabriek voor plasticafval ExxonMobil zet een nieuwe belangrijke stap in de richting van een meer circulaire economie voor kunststoffen. Het bedrijf gaat zijn eerste fabriek voor grootschalige geavanceerde recycling van plastic afval te bouwen in Baytown, Texas.

Nieuws en media Nieuws

Dubbel podium voor Red Bull Racing Honda in Turkije Max Verstappen vocht zich bij de Turkse Grand Prix terug naar de top van het Formule 1-rijdersklassement met een uitstekend uitgevoerde race waarin hij op de tweede plaats eindigde. Er was meer goed nieuws voor de Red Bulls want Sergio Pérez haalde zijn eerste podiumfinish sinds de Franse Grand Prix. Hij bereikte de derde plaats na een episch gevecht waarin hij Lewis Hamilton achter zich wist te houden.

Nieuws en media Nieuws

Verstappen klimt 18 plaatsen en finisht als tweede in Sochi 27 september 2021, Sochi, Rusland - Max Verstappen reed bij de Russische Grand Prix naar een fantatische tweede plaats na helemaal achteraan op de grid te zijn gestart. De race op het Sochi Autodrom zag een late regenbui en de Nederlandse coureur en het team namen op het juiste moment de beslissing voor een pitstop om over te gaan op intermediate banden. Door die keuze klom Verstappen, die op dat moment op positie 7 reed, naar het podium, net achter titelrivaal Lewis Hamilton die de race won.

Nieuws en media Nieuws

Verstappen botst met Hamilton op Monza Max Verstappen stuiterde afgelopen zondag halverwege de race uit de Italiaanse Grand Prix na een botsing met titelrivaal Lewis Hamilton. Het was een race met veel drama maar ook één waarin Sergio Perez tien punten voor het team wist te scoren door op een vijfde plek te finishen.

Nieuws en media Nieuws

Max betovert Zandvoort met een overtuigende overwinning Max Verstappen heeft bij de Nederlandse Grand Prix met een foutloze race een spannende thuisoverwinning behaald. Hij versloeg titelrivaal Lewis Hamilton met meer dan 20 seconden voorsprong nadat de Mercedes-coureur een late pitstop had gemaakt om het punt voor de snelste ronde binnen te halen. Verder naar achteren zette Sergio Perez een geweldige prestatie neer door zich van een start vanuit de pitstraat naar P8 te vechten.

Nieuws en media Nieuws