Door naar hoofdinhoud
Zoeken

ExxonMobil, het grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasbedrijf, gebruikt technologie en innovatie om te voldoen aan de stijgende wereldvraag naar energie. We hebben een toonaangevende voorraad van energiebronnen en zijn een van de grootste geïntegreerde raffinadeurs, verkopers van petroleumproducten en fabrikanten van chemische producten ter wereld.

Geschiedenis

De wortels van wat nu ExxonMobil Benelux is, gaan terug tot 1891. In dat jaar namelijk richten vijf handelsfirma's een nieuwe onderneming op: de American Petroleum Company (APC).

Bedrijfsethiek

Exxon Mobil Corporation verplicht alle bedrijfsonderdelen de wetten na te leven die van toepassing zijn op de bedrijfsvoering.

Carrière

We geloven in onze mensen en zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Iedereen die bij ExxonMobil aan de slag gaat kan niet enkel op een job rekenen, maar op een echte loopbaan. Daarom bieden we onze medewerkers alle mogelijkheden om hun vaardigheden te ontwikkelen. Opleiding, jobrotatie en flexibiliteit zijn de sleutelelementen van een...

Leidende principes

Exxon Mobil Corporation streef ernaar om het beste aardolie- en petrochemische bedrijf ter wereld te zijn. Daarom moeten wij voortdurend superieure financiële en operationele resultaten boeken, maar moeten wij ons tegelijkertijd aan hoge ethische normen houden.

Veiligheid en gezondheid

Onze inzet voor hoge ethische normen, naleving van de wetgeving en integriteit wordt weergegeven in ons veiligheids- en milieubeleid en onze praktijken over de hele wereld.

Sluiten