Door naar hoofdinhoud
Zoeken

Producten

 • Autobrandstoffen

  Onze autobrandstoffen verkopen we aan distributeurs, die de brandstoffen vervolgens via Esso-tankstations aan de consument verkopen. De Esso-tankstations in België en Nederland zijn in eigendom van zelfstandige ondernemers. Zij combineren de verkoop van onze brandstoffen al of niet met een shop.

 • Mazout

  In België wordt mazout, of huisbrandolie, op grote schaal als energiebron gebruikt voor de verwarming van huizen en toepassingen in de agrarische sector.

 • Smeermiddelen

  ExxonMobil produceert hoogwaardige minerale en synthetische smeermiddelen onder de merknaam Mobil, met als paradepaardje Mobil 1 - de synthetische variant. Smeermiddelen van Mobil staan wereldwijd bekend om hun prestaties en innovaties. Al jarenlang waarderen klanten onze producten voor persoonlijk of professioneel gebruik. Naast smeerolie voor personenauto’s en de transportsector produceert ExxonMobil smeermiddelen voor specifieke markten, zoals de zee- en luchtvaart en de industrie.

 • Chemie-producten

  Verschillende aardoliefracties van de raffinaderijen dienen als grondstof voor de productie van petrochemische basisproducten, zoals aromaten, oxo-alcoholen en polymeren. De producten worden verkocht aan industriële klanten, die ze gebruiken als bouwstenen voor de meest uiteenlopende kunststoffen en toepassingen.

Sluiten