Door naar hoofdinhoud
Zoeken

Kunststof-auto-onderdelentechnologie

De autosector wordt wereldwijd geconfronteerd met uitdagingen. Tot de belangrijkste behoort de wens om duurzamere auto’s te maken, het brandstofverbruik te verminderen en de veiligheid te verhogen zonder de prestaties van de auto of het comfort van de bestuurder aan te tasten.

Gedurende meer dan 50 jaar hebben OEM’s, ontwerpers en leveranciers van niveau 1 gebruikgemaakt van onze portefeuille van hoogwaardige polymeren. ExxonMobil Chemical heeft Exxon™-butylrubber, Santoprene™ thermoplastic vulcanizate (TPV), Vistalon™-ethyleen-propyleen-dieen (EPDM) rubber en Exxtral™ hoogwaardige polyolefinen ontwikkeld. Daarmee heeft het bedrijf de sector geholpen om beter presterende voertuigen met lager gewicht te bouwen tegen lagere systeemkosten en functies mogelijk gemaakt die aantrekkelijker zijn voor de consument.

ExxonMobil Chemical ondersteunt de reactie van de autosector op wijzigende markttrends door vernieuwende oplossingen te bieden die kunnen helpen om het gewicht te verlagen, en bijdragen aan een vermindering van de totale hoeveelheid afval door recycling van het schroot dat wordt geproduceerd tijdens de productie.

Sluiten