Maak kennis met onze mensen in Rotterdam

Medewerkers op onze fabrieken in Rotterdam stellen zich aan je voor in deze video's! 
Ontdek alle verhalen en maak kennis met onze medewerkers: Process Engineers, Process Operators, Technology Improvement Engineers, Supervisors Planning & Distribution, Laboratoriummedewerkers, Team Leaders, Process Console Leaders en meer. 

Zie ook:

ExxonMobil in Rotterdam

ExxonMobil in Rotterdam

Onze aanwezigheid in Rotterdam heeft impact op de stad, de regio en haar inwoners. We bieden banen, ook indirecte bij aannemers die voor en met ons werken. We laten ook andere bedrijven en ondernemers groeien, en ondersteunen lokale projecten voor de gemeenschap.
60 jaar raffinaderij Rotterdam

60 jaar raffinaderij Rotterdam

De raffinaderij van ExxonMobil in Rotterdam bestaat zestig jaar. Een mijlpaal die – vanwege het coronavirus – niet uitgebreid gevierd kan worden. Al vanaf de bouw heeft de raffinaderij een enorme economische invloed gehad op de omgeving. In interviews met de raffinaderijmanager, medewerkers en externe betrokkenen blikken we terug en kijken we vooruit.
Nederland

Nederland

In het havengebied van Rotterdam heeft ExxonMobil een raffinaderij, vier chemiefabrieken en een smeeroliefabriek. Ze leveren de (basis)producten voor talloze toepassingen en producten die we in het dagelijks leven gebruiken.