Werken bij ExxonMobil in België

Wij jij ook meewerken aan projecten die ervoor zorgen dat onze fabrieken in de toekomst veel energie-efficiënter kunnen werken? Onze medewerkers in Antwerpen, Meerhout en Brussel delen hun ervaringen in deze videos. 

Process operators Raffinaderij Antwerpen

Yannick, Chaima en Toon zorgen als process operator voor het veilig verloop van de werken in de raffinaderij. Elk vanuit een andere achtergrond en dankzij interne opleidingen gingen ze aan de slag in ons process team. Daarbij schrikt het werken in shiften hen niet af, integendeel!

Engineers Raffinaderij Antwerpen

Pauline en Brent zijn als ingenieur verantwoordelijk voor het oplossen van complexe technische uitdagingen. Daarbij zetten ze hun theoretische kennis om in de praktijk en hebben ze van in het begin veel autonomie. En dankzij de samenwerking met verschillende afdelingen leren ze alle aspecten van de raffinaderij kennen.

Technicians Raffinaderij Antwerpen

Tom en Marjan zijn direct na hun studie als technieker gestart op de raffinaderij in Antwerpen. Hun werk ziet er iedere dag anders uit; van preventief onderzoek tot het oplossen van storingen. De unieke werkplaats in de haven krijgen ze er zomaar bij.

Engineers Meerhout Polymers Plant

Lore en Kevin zijn beiden ingenieur op onze polymeerfabriek in Meerhout. Doorheen hun carrière nemen ze verschillende functies op en ontwikkelen ze tal van skills. Als kwaliteitscoördinator is Lore nauw betrokken bij het labo, terwijl Kevin als Environmental engineer werkt aan aan projecten rond energie-efficiëntie.

Process Operators Antwerp Polymers Plant

Sanja en Jelle werken allebei op onze polymeerfabriek in Zwijndrecht. Als process operator houden ze de fabriek letterlijk en figuurlijk draaiende. Maar hun job houdt nog veel meer in en biedt ook kansen om nieuwe skills te leren. En dankzij het aangename shiftensysteem genieten ze van een goede work-life balans.

European Technology Center

Ines en Yuliya nemen je mee voor een blik achter de schermen in ons technologiecentrum in Brussel. ExxonMobil doet hier onderzoek om het werk in de polymeerfabrieken en de vraag van klanten te ondersteunen.