Communicatie

Nieuws en media

Nieuws, persberichten, publicaties, sociale media en meer.

Laatste nieuws

essenscia: chemie-industrie loopt voorop in energie- en klimaattransitie Sectorfederatie essenscia reageert op een rapport van drie NGO's waarin industriebedrijven een gebrek aan duurzaamheid verweten wordt.

Nieuws en media Nieuws

ExxonMobil en medewerkers steunen het Rode Kruis in België en Nederland De uitbraak van het coronavirus heeft een enorme impact op onze samenleving en economie, maar het zijn vooral de persoonlijke gevolgen en verhalen die ons raken. Medewerkers van ExxonMobil leverden een bijdrage om de vele vrijwilligers te ondersteunen en doneerden – samen met hun bedrijf – € 47.000 aan het Rode Kruis.

Nieuws en media Nieuws

ExxonMobil schenkt 20.000 euro aan wetenschappelijk onderzoek in strijd tegen Covid-19 ExxonMobil steunt de wetenschappelijke zoektocht naar virale geneesmiddelen en een preventief vaccin en schenkt hiervoor 20.000 euro voor Corona-gerelateerd universitair onderzoek in Antwerpen en Leuven. Eerder verleende het bedrijf al steun aan zorgverleners door middel van een financiële schenking aan het Rode Kruis en de donatie van Isopropyl Alcohol aan zorginstellingen voor de productie van handgels.

Nieuws en media Nieuws

Publicaties

Publicaties raadplegen, aanvragen en downloaden.
Ontdek

Volg ons op Twitter

ExxonMobil Nederland - @ExxonMobil_NL

Bezoek de officiële Twitterpagina van ExxonMobil in Nederland. Nieuws, informatie en algemene updates.

ExxonMobil België - @ExxonMobil_BE

De officiële Twitterpagina van ExxonMobil in België. Nieuws, informatie en algemene updates.

Media

Persvragen kunt u bij voorkeur per e-mail indienen.

Voor dringende persvragen zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.

Nederland: +31 76 529 1355
België en Luxemburg: +32 3 790 3772

Voor persvragen over ExxonMobil buiten de Benelux kunt u zich wenden tot de Corporate News Media desk.

Bedrijfsprofiel

ExxonMobil houdt zich bezig met de winning, verkoop en distributie van aardolie en aardgas, de raffinage en marketing van olieproducten en de productie en marketing van uit oliefracties gewonnen grondstoffen voor de chemische industrie.

In de Benelux heeft ExxonMobil twee raffinaderijen, zeven chemische fabrieken, een centrum voor research & development, een smeeroliemengfabriek en diverse kantoren.