Bedrijfsbezoek aan onze raffinaderij in Rotterdam voor omwonenden

Op 4 december 2019 tussen 9.30 en 12.30 uur organiseert de ExxonMobil raffinaderij Rotterdam een uniek kijkje achter de schermen voor geïnteresseerde omwonenden. We vertellen van alles over onze organisatie, onze rol in de haven, hoe we zijn ontstaan en hoe we de toekomst tegemoet zien.

Artikel

Bedrijfsbezoek aan onze raffinaderij in Rotterdam voor omwonenden

Meld u aan en maak gebruik van deze unieke kans om onze raffinaderij en chemiefabrieken vanuit een touringcar te bekijken. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar, wees er snel bij om je te verzekeren van een plaatsje want vol = vol. Inschrijving sluit op 27 november 2019.

Graag tot ziens!

P.S.: Mocht het dit keer niet lukken om aan te melden omdat de plaatsen op zijn: ook in 2020 zullen we weer deze bezoeken organiseren, waarvoor u zich dan kunt opgeven. Hou daarom de website en onze social media kanalen in de gaten!

Verwante inhoud

Initiatieven in Nederland

In Nederland ondersteunt ExxonMobil uiteenlopende organisaties en projecten op het gebied van educatie, veiligheid, gezondheid, milieu.

ExxonMobil in Rotterdam Artikel

De impact van ExxonMobil op de economie en de bewoners van Rotterdam

ExxonMobil is al sinds 1891 aanwezig in Rotterdam, een verankering die impact heeft op de stad en haar inwoners.

ExxonMobil in Rotterdam Artikel

ExxonMobil overhandigt schaalmodel nieuwe fabriek aan Gemeente Rotterdam

Tijdens een bezoek aan onze Rotterdamse raffinaderij ontvingen Wethouders Bonte en Van Gils als vertegenwoordigers van de Gemeente Rotterdam een schaalmodel van de nieuwe hydrocrackerfabriek, als symbool van onze commitment aan de Gemeente en als dank voor het vertrouwen in ExxonMobil.

ExxonMobil in Rotterdam Artikel

Max Verstappen verrast ExxonMobil-medewerkers in Rotterdam

Vlak na zijn overwinning van de Oostenrijkse Grand Prix vereerde Max Verstappen ExxonMobil’s medewerkers in Rotterdam op 5 juli 2019 met een bezoek aan de raffinaderij en smeermiddelenfabriek. Hij ontmoette hier de mannen en vrouwen die werkzaam zijn op de fabrieken waar Esso Synergy brandstof en Mobil 1 motorolie wordt geproduceerd.

ExxonMobil in Rotterdam Artikel