Max Verstappen verrast ExxonMobil-medewerkers in Rotterdam

Vlak na zijn overwinning van de Oostenrijkse Grand Prix vereerde Max Verstappen ExxonMobil’s medewerkers in Rotterdam op 5 juli 2019 met een bezoek aan de raffinaderij en smeermiddelenfabriek. Hij ontmoette hier de mannen en vrouwen die werkzaam zijn op de fabrieken waar Esso Synergy brandstof en Mobil 1 motorolie wordt geproduceerd.

Artikel

Max Verstappen verrast ExxonMobil-medewerkers in Rotterdam

Op het programma stond een rondleiding met onder andere een bezoek aan het hart van de raffinaderij, de controlekamer, en aan de nieuwe hydrocracker-fabriek. Na de rondleiding waren de medewerkers aan de beurt. Zo was er een speciale meet & greet met Max voor enkele medewerkers en hun trotse kinderen die een prijsvraag hadden gewonnen, weer anderen mochten met Max op een groepsfoto. Tijdens een interactieve sessie onder leiding van de bekendste Formule 1 commentator ter wereld, David Croft, inspireerde Max Verstappen het publiek met zijn mentaliteit om te winnen en de grenzen op te blijven zoeken om de beste te worden.

Max na zijn bezoek: "Ik wil ExxonMobil bedanken dat ik een kijkje achter de schermen mocht nemen op deze fabrieken. Het is een indrukwekkende omgeving, waar veel technologie bij komt kijken en ik heb met veel enhousiaste en trotse mensen gesproken. En natuurlijk ook dank aan ExxonMobil voor hun geweldige inzet om onze auto nog sneller te maken en te zorgen voor een betrouwbare smering van de motor, zelfs bij de hoge buitenlucht temperaturen zoals we gezien hebben in Oostenrijk."

Verwante inhoud

De impact van ExxonMobil op de economie en de bewoners van Rotterdam

ExxonMobil is al sinds 1891 aanwezig in Rotterdam, een verankering die impact heeft op de stad en haar inwoners.

ExxonMobil in Rotterdam Artikel

ExxonMobil overhandigt schaalmodel nieuwe fabriek aan Gemeente Rotterdam

Tijdens een bezoek aan onze Rotterdamse raffinaderij ontvingen Wethouders Bonte en Van Gils als vertegenwoordigers van de Gemeente Rotterdam een schaalmodel van de nieuwe hydrocrackerfabriek, als symbool van onze commitment aan de Gemeente en als dank voor het vertrouwen in ExxonMobil.

ExxonMobil in Rotterdam Artikel

Initiatieven in Nederland

In Nederland ondersteunt ExxonMobil uiteenlopende organisaties en projecten op het gebied van educatie, veiligheid, gezondheid, milieu.

ExxonMobil in Rotterdam Artikel

Wij zijn ExxonMobil Rotterdam

ExxonMobil is sinds 1891 aanwezig in Rotterdam. We verwerken olie voor talloze producten die dagelijks gebruikt worden. Om wat voorbeelden te noemen: luiers, sportschoenen, oplaadkabels, make-up, isolatiemateriaal en ook gebruiksartikelen voor de zorg en de schoonmaakbranche.

ExxonMobil in Rotterdam Artikel

60 jaar raffinaderij Rotterdam

De raffinaderij van ExxonMobil in Rotterdam bestaat zestig jaar. Een mijlpaal die – vanwege het coronavirus – niet uitgebreid gevierd kan worden. Al vanaf de bouw heeft de raffinaderij een enorme economische invloed gehad op de omgeving. In interviews met de raffinaderijmanager, medewerkers en externe betrokkenen blikken we terug en kijken we vooruit.

ExxonMobil in Rotterdam