Max Verstappen verrast ExxonMobil-medewerkers in Rotterdam

Vlak na zijn overwinning van de Oostenrijkse Grand Prix vereerde Max Verstappen ExxonMobil’s medewerkers in Rotterdam op 5 juli 2019 met een bezoek aan de raffinaderij en smeermiddelenfabriek. Hij ontmoette hier de mannen en vrouwen die werkzaam zijn op de fabrieken waar Esso Synergy brandstof en Mobil 1 motorolie wordt geproduceerd.

Artikel

Max Verstappen verrast ExxonMobil-medewerkers in Rotterdam

Op het programma stond een rondleiding met onder andere een bezoek aan het hart van de raffinaderij, de controlekamer, en aan de nieuwe hydrocracker-fabriek. Na de rondleiding waren de medewerkers aan de beurt. Zo was er een speciale meet & greet met Max voor enkele medewerkers en hun trotse kinderen die een prijsvraag hadden gewonnen, weer anderen mochten met Max op een groepsfoto. Tijdens een interactieve sessie onder leiding van de bekendste Formule 1 commentator ter wereld, David Croft, inspireerde Max Verstappen het publiek met zijn mentaliteit om te winnen en de grenzen op te blijven zoeken om de beste te worden.

Max na zijn bezoek: "Ik wil ExxonMobil bedanken dat ik een kijkje achter de schermen mocht nemen op deze fabrieken. Het is een indrukwekkende omgeving, waar veel technologie bij komt kijken en ik heb met veel enhousiaste en trotse mensen gesproken. En natuurlijk ook dank aan ExxonMobil voor hun geweldige inzet om onze auto nog sneller te maken en te zorgen voor een betrouwbare smering van de motor, zelfs bij de hoge buitenlucht temperaturen zoals we gezien hebben in Oostenrijk."

Verwante inhoud