Max Verstappen verrast ExxonMobil-medewerkers in Rotterdam

Vlak na zijn overwinning van de Oostenrijkse Grand Prix vereerde Max Verstappen ExxonMobil’s medewerkers in Rotterdam op 5 juli 2019 met een bezoek aan de raffinaderij en smeermiddelenfabriek. Hij ontmoette hier de mannen en vrouwen die werkzaam zijn op de fabrieken waar Esso Synergy brandstof en Mobil 1 motorolie wordt geproduceerd.

Op het programma stond een rondleiding met onder andere een bezoek aan het hart van de raffinaderij, de controlekamer, en aan de nieuwe hydrocracker-fabriek. Na de rondleiding waren de medewerkers aan de beurt. Zo was er een speciale meet & greet met Max voor enkele medewerkers en hun trotse kinderen die een prijsvraag hadden gewonnen, weer anderen mochten met Max op een groepsfoto. Tijdens een interactieve sessie onder leiding van de bekendste Formule 1 commentator ter wereld, David Croft, inspireerde Max Verstappen het publiek met zijn mentaliteit om te winnen en de grenzen op te blijven zoeken om de beste te worden.

Max na zijn bezoek: "Ik wil ExxonMobil bedanken dat ik een kijkje achter de schermen mocht nemen op deze fabrieken. Het is een indrukwekkende omgeving, waar veel technologie bij komt kijken en ik heb met veel enhousiaste en trotse mensen gesproken. En natuurlijk ook dank aan ExxonMobil voor hun geweldige inzet om onze auto nog sneller te maken en te zorgen voor een betrouwbare smering van de motor, zelfs bij de hoge buitenlucht temperaturen zoals we gezien hebben in Oostenrijk."

Verwante inhoud

Initiatieven in Nederland

In Rotterdam en omgeving steunen we vele verschillende organisaties en evenementen die belangrijk zijn voor de regio, maar die vooral ook leuk zijn. Projecten op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en educatie. Hieronder een paar voorbeelden.
Rotterdam

Werken bij ExxonMobil Rotterdam: Environmental & Sustainability

Maak kennis met Environmental & Sustainability op een van onze fabrieken in Rotterdam. 
Bezoek onze raffinaderij tijdens het Weekend van de Wetenschap

Bezoek onze raffinaderij tijdens het Weekend van de Wetenschap

Tijdens het Weekend van de Wetenschap op 1 en 2 oktober 2022, van 10.00 tot 12.00 uur, organiseert de ExxonMobil raffinaderij Rotterdam een uniek kijkje achter de schermen voor geïnteresseerden. We vertellen van alles over onze organisatie, onze rol in de haven, hoe we zijn ontstaan en hoe we de toekomst tegemoet zien.

De impact van ExxonMobil op de economie en de bewoners van Rotterdam

De impact van ExxonMobil op de economie en de bewoners van Rotterdam

ExxonMobil is al sinds 1891 aanwezig in Rotterdam, een verankering die impact heeft op de stad en haar inwoners.
ExxonMobil overhandigt schaalmodel nieuwe fabriek aan Gemeente Rotterdam

ExxonMobil overhandigt schaalmodel nieuwe fabriek aan Gemeente Rotterdam

Tijdens een bezoek aan onze Rotterdamse raffinaderij ontvingen Wethouders Bonte en Van Gils als vertegenwoordigers van de Gemeente Rotterdam een schaalmodel van de nieuwe hydrocrackerfabriek, als symbool van onze commitment aan de Gemeente en als dank voor het vertrouwen in ExxonMobil.
Laagdrempeligheid maakt ExxonMobil tot gewaardeerde buurman

‘Laagdrempeligheid’ maakt ExxonMobil tot gewaardeerde buurman

De ExxonMobil-raffinaderij in Rotterdam bestaat dit jaar zestig jaar. Wat betekent de raffinaderij voor de regio? Wethouder Léon Soeterboek (Portefeuille zorg, welzijn, cultuur, economische zaken en evenementen) van de gemeente Nissewaard, oud-medewerkster Annamarie Toth van ExxonMobil en Philip van Eekelen, werfleider voor de firma Peinemann vertellen erover.