Directory

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Hier vindt u algemene contactgegevens voor vragen over onze producten, (klanten)diensten en locaties.

Artikel

Directory

Verwante inhoud

Contact

Vragen? U vindt onze contactgegevens in de Directory.

Bedrijf Onderwerp

Normen voor zakelijk gedrag

Hoe we sterke resultaten behalen, is net zo belangrijk als de resultaten zelf. Van de directeuren, functionarissen en werknemers van het bedrijf wordt verwacht dat zij de hoogste normen van integriteit naleven bij het zakendoen.

Over ons Artikel

Organisatie in ontwikkeling

In de meer dan honderd jaar van haar bestaan, moesten Esso en Mobil Oil zich voortdurend aanpassen aan een veranderende wereld.

Over ons Artikel

Over ons

ExxonMobil, een van de grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasbedrijven, gebruikt technologie en innovatie om te voldoen aan de stijgende wereldvraag naar energie. We hebben een toonaangevende voorraad van energiebronnen en zijn een van de grootste geïntegreerde raffinadeurs, verkopers van petroleumproducten en fabrikanten van chemische producten ter wereld.

Bedrijf Onderwerp

Carrièremogelijkheden

ExxonMobil is een dynamische en opwindende werkplek.

Bedrijf Onderwerp

Vestigingen

ExxonMobil heeft in de Benelux een relatief groot aantal fabrieken en andere vestigingen. Dat heeft vooral te maken met de gunstige geografische ligging in de Antwerpse en Rotterdamse havengebieden, maar ook met de grote bevolkingsdichtheid en sterke economische positie van de landen.

Bedrijf Onderwerp