Close up: ExxonMobil wint VOMI Safety eXperience Award 2016

Veiligheid is een van ExxonMobil’s topprioriteiten. Bijzonder verheugd waren we dan ook over de toekenning van de VOMI Safety eXperience Award 2016.

Artikel

Veiligheid is al jaren een van de belangrijkste thema’s binnen de procesindustrie. VOMI, de Nederlandse branchevereniging voor dienstverleners in de procesindustrie, riep daarom de VOMI Safety eXperience Award in het leven. Deze award wordt uitgereikt aan de opdrachtgevers waar de veiligheidsbeleving van de monteurs en onderhoudswerknemers het hoogst is. In 2015 vond de eerste uitreiking plaats.

Voor de toekenning van 2016 werden ruim 450 enquêtes afgenomen onder de contractors over hun veiligheidsbeleving bij vijftien geselecteerde opdrachtgevers . ExxonMobil kreeg uiteindelijk de beste beoordeling. De jury roemde onze systematische veiligheidsaanpak en het Loss Prevention System (LPS) dat daarbinnen een grote rol speelt.

Image

Verwante inhoud

Managementsysteem voor operationele integriteit (OIMS)

Managementsysteem voor operationele integriteit (OIMS)

We streven ernaar zaken te doen op een manier die in overeenstemming is met de ecologische en economische behoeften van de gemeenschappen waarin we opereren en die de veiligheid, beveiliging en gezondheid van onze werknemers, de personen die betrokken zijn bij onze operaties, onze klanten en het publiek beschermt.

Risicobeheer Artikel