Initiatieven in Nederland

In Nederland ondersteunt ExxonMobil uiteenlopende organisaties en projecten op het gebied van educatie, veiligheid, gezondheid, milieu.

Artikel

Initiatieven in Nederland
Spijkenisse
In Spijkenisse (waar veel van onze medewerkers wonen) sponsoren we meerdere activiteiten. Zo sponsoren we de Politie Triathlon, ondersteunen we als hoofdsponsor het SpijkenisseFestival (een jaarlijks terugkerend, gratis toegankelijk muziekfestival), en dragen we bij aan Winterland Spijkenisse: een schaatsbaan en winterse ontmoetingsplek voor alle inwoners.
Speelnatuur, natuurspeeltuin op Tiengemeten
ExxonMobil is een van de sponsoren van Speelnatuur, de natuurspeeltuin op het eilandje Tiengemeten in het Haringvliet bij Rotterdam.
EIC Mainport Rotterdam
In het EIC Mainport Rotterdam maken jaarlijks ruim twintigduizend leerlingen uit hele land kennis met de veelzijdigheid van het werk in de haven. ExxonMobil is een van de drijvende krachten achter deze populaire interactieve expositie. Zo leveren we regelmatig een nieuwe opstelling voor de tentoonstelling (zoals de operator-simulator en het Chemiehuis).
Jeugdstad Vlaardingen
Al jaren neemt ExxonMobil deel aan Jeugdstad Vlaardingen, een activiteitenprogramma voor kinderen in de kerstvakantie. Vrijwilligers van ExxonMobil doen dan chemieproefjes met de kinderen. De proefjes zijn afkomstig van de door ExxonMobil gesponsorde Stichting C3, die de chemie promoot onder jongeren.

Verwante inhoud