Techxpert

Techxpert biedt een, volledig betaalde, combinatie van leren en werken met als doel een Process Operator MBO niveau 4 diploma (C)  en aansluitend een baan als Process Operator binnen ons bedrijf.

Wat is Techxpert?

Techxpert is de naam van ons initiatief om een grote groep Process Operators te werven én op te leiden voor Esso Nederland / ExxonMobil Chemical Holland (kortweg ExxonMobil). Het is een, volledig betaalde, combinatie van leren en werken met als doel een Process Operator MBO niveau 4 diploma (C) en aansluitend een baan als Process Operator binnen ons bedrijf.

Waarom Techxpert?

Een sector als de onze heeft voortdurend nieuw talent nodig. Met dit programma willen we jou een uitdagende en bloeiende carrière bieden bij een van de grootste internationale petrochemische bedrijven die een spil vormt in de energiemarkt van nu én in de toekomst. Bij ExxonMobil zetten we ons in om o.a. CO2 uitstoot te verminderen ter ondersteuning van een net-zero toekomst.

Tegelijkertijd weten we dat we betaalbare, betrouwbare energie moeten blijven leveren, evenals de bouwstenen voor veel producten waar iedereen dagelijks van afhankelijk is. Niet alleen brandstoffen, maar ook smeermiddelen en spullen zoals je mobiele telefoons, medische benodigdheden en zelfs veel van de kleding die je draagt. En we moeten dit doen met een lagere ecologische voetafdruk. We richten ons op duurzame oplossingen die tijdens hun hele levensduur het minst CO2 uitstoten, die klanten kunnen en willen betalen en die hen helpen om ook hun uitstoot te verminderen.

Wat is de bedoeling?

Vanaf 1 januari 2025 bieden wij maximaal 25 kandidaten de mogelijkheid om via ExxonMobil een opleiding te volgen tot Process Operator MBO niveau 4. De opleiding wordt in opdracht van ExxonMobil samen met het reguliere onderwijs verzorgd. Het praktische gedeelte van de opleiding, wat een groot deel van het totaalpakket uitmaakt, zal op de verschillende productie-eenheden van ExxonMobil plaatsvinden.

Wie kunnen zich aanmelden?

Kandidaten met een Process Operator B of een afgeronde MBO-opleiding met wis-, natuur- en scheikunde in hun pakket en die recent hun opleiding hebben afgerond (tot max. 5 jaar geleden) kunnen zich aanmelden, evenals kandidaten met een afgeronde opleiding HAVO (NT).

Krijg je ook salaris?

Ja, vanaf de start van de opleiding krijgen de deelnemers een aanstelling bij ons bedrijf.

Nieuwsgierig?

Ben jij de persoon die ons wil helpen in de transitie op weg naar een CO2 neutrale energievoorziening? Of ken je iemand in je omgeving die past binnen het profiel? Meld je dan aan of wijs hem of haar op dit unieke leer/werk traject.

Geïnteresseerd?

Stuur je gegevens, inclusief cv, naar RMC.recruitment@exxonmobil.com.

Wij zullen daarna aanvullende gegevens toesturen. Voor eventuele verdere informatie kan er contact opgenomen worden met Manon van Eeten op 010 - 250 47 12.