Energie en milieu

Boor- en productietechnologie

Onze unieke uitdaging bestaat uit het inzetten van technologieën en methoden om veilig een breed scala aan bronnen te ontwikkelen, zowel onshore als offshore, op verschillende locaties over de hele wereld.

INDUSTRIELEIDERS

Toonaangevend in een van de technologisch meest geavanceerde industrieën ter wereld

ExxonMobil hanteert een gedisciplineerde benadering van projectuitvoering. Ervaren personeel past gevestigde projectmanagementsystemen toe waarmee complexe projecten veilig en op tijd kunnen worden voltooid. Onze uitmuntende uitvoering is gebaseerd op een solide, op ervaring gebaseerde fundatie die is geïntegreerd in elk projectmanagement- en veiligheidssysteem.
TECHNOLOGIE HELPT AAN DE VRAAG TE VOLDOEN

Boor- en afwerkingstechnologieën met een groter bereik en een grote impact

Technologische vooruitgang speelt een cruciale rol bij het voldoen aan de wereldwijde vraag naar energie. Technologie maakt de ontdekking van nieuwe bronnen, toegang tot ruwe of afgelegen locaties en de ontwikkeling van uitdagende reservoirs mogelijk die voorheen niet economisch te exploiteren waren.
MILIEUPRESTATIE

Vermindering van het milieueffect van onze boorinitiatieven

Het beleid van ExxonMobil is om zaken te doen op een manier die verenigbaar is met de evenwichtige ecologische en economische behoeften van de gemeenschappen waarin het bedrijf opereert.
Hoe we veiligheid garanderen

Managementsysteem voor operationele integriteit (OIMS)

Het OIMS-kader van ExxonMobil stelt gemeenschappelijke wereldwijde verwachtingen vast voor het aanpakken van risico's die inherent zijn aan ons bedrijf. De term operationele integriteit (OI) wordt door ExxonMobil gebruikt voor alle aspecten van het bedrijf die te maken hebben met personeels- en procesveiligheid, beveiliging, gezondheid en milieuprestaties.
Meer informatie