Vestigingen

Nederland

In het havengebied van Rotterdam heeft ExxonMobil een raffinaderij, vier chemiefabrieken en een smeeroliefabriek. Ze leveren de (basis)producten voor talloze toepassingen en producten die we in het dagelijks leven gebruiken. Het Benelux-hoofdkantoor is gevestigd in Breda.

Raffinaderij Rotterdam

De raffinaderij in Rotterdam behoort tot de modernste en milieuvriendelijkste in haar soort. Sinds de ingebruikname in 1960 is de fabriek regelmatig gerenoveerd. Dankzij de vele investeringen is de raffinaderij uiterst efficiënt.

Oxo-alcoholenfabriek Rotterdam

De Rotterdam Plasticizers & Intermediates Plant, zoals de officiële benaming van de oxo-alcoholenfabriek luidt, bestaat eigenlijk uit drie fabrieken: de Rotterdam Oxo-Alcohol Plant in Europoort, de Phthalic Anhydride Plant en de Rotterdam Plasticizer Plant, beide in Rotterdam Botlek. Het is de grootste producent van weekmakers in Europa.

Het hoofdkantoor voor de Benelux-organisatie in Breda

Het Benelux hoofdkantoor met voornamelijk service- en stafafdelingen is in Breda gevestigd.

Meer informatie

Smeeroliemengfabriek Pernis

De smeeroliemengfabriek in Pernis mengt basisoliën en additieven tot verschillende smeermiddelen voor motoren voor vracht- en personenauto's en vliegtuigen, en voor de smering van machines in de industrie en scheepvaart. De fabriek werd gebouwd in 1955 en is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid.

Meer informatie

Aromatenfabriek Rotterdam

De Rotterdam Aromatics Plant is een van de grootste aromatenfabrieken ter wereld. De fabriek werd in 1963 naast de raffinaderij gebouwd, waarvan ze de basisgrondstoffen ontvangt. De aromatenfabriek produceert, als een van de weinige, het volledige scala van aromatische koolwaterstoffen.

Meer informatie