Vestigingen

België

De Belgische productielocaties van ExxonMobil bevinden zich in de Antwerpse regio. Het havengebied huisvest de raffinaderij, die geïntegreerd is met de Performance Intermediates Plant. In Zwijndrecht en Meerhout zijn de twee polyethyleenfabrieken te vinden. Er zijn depots voor Esso-brandstoffen in Antwerpen, Sclessin (Luik) en Doornik.

Raffinaderij Antwerpen

De raffinaderij in Antwerpen behoort tot de modernste en milieuvriendelijkste in haar soort. Sinds de ingebruikname in 1953 is de fabriek regelmatig gerenoveerd. Daarnaast zorgen nieuwe technologische ontwikkelingen en inzichten ervoor dat oudere installaties bij de tijd blijven. Dankzij de vele investeringen is de raffinaderij uiterst efficiënt. Meer informatie

EMEA hoofdkantoor Brussel

Het kantoorgebouw in Brussel (Machelen) huisvest het regionaal hoofdkantoor voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten (EMEA) en het Europese technologiecentrum voor onderzoek en ontwikkeling.
Meer informatie

Solventenfabriek Antwerpen

De Performance Intermediates Plant in Antwerpen is een van de grootste en modernste fabrieken in Europa voor de productie van vloeibare koolwaterstoffen. Met het oog op maximale efficiëntie is de chemiefabriek volledige geïntegreerd met de raffinaderij.

België Artikel

Polymeerfabriek Meerhout

De Meerhout Polymers Plant is de grootste LDPE-fabrikant in Europa en levert haar producten aan een groot aantal industrieën. De fabriek is organisatorisch samengevoegd met de polymeerfabriek in Zwijndrecht, die speciale polyethyleensoorten in betrekkelijk kleine hoeveelheden produceert.

België Artikel

Polymeerfabriek Antwerpen

De Antwerp Polymers Plant in Zwijndrecht produceert speciale polyethyleensoorten in betrekkelijk kleine hoeveelheden. De fabriek is organisatorisch samengevoegd met de polymeerfabriek in Meerhout, die standaardproducten in grote volumes produceert. Meer informatie