Door naar hoofdinhoud
Zoeken

Raffinaderij Antwerpen 

De raffinaderij in Antwerpen behoort tot de modernste en milieuvriendelijkste in haar soort. Sinds de ingebruikname in 1953 is de fabriek regelmatig gerenoveerd. Daarnaast zorgen nieuwe technologische ontwikkelingen en inzichten ervoor dat oudere installaties bij de tijd blijven. Dankzij de vele investeringen is de raffinaderij uiterst efficiënt.

Solventenfabriek Antwerpen

De Performance Intermediates Plant in Antwerpen is een van de grootste en modernste fabrieken in Europa voor de productie van vloeibare koolwaterstoffen. De toepassingen voor de producten zijn zeer divers.

Polymeerfabriek Antwerpen

De Antwerp Polymers Plant in Zwijndrecht produceert speciale polyethyleensoorten in betrekkelijk kleine hoeveelheden. De fabriek is organisatorisch samengevoegd met de polymeerfabriek in Meerhout, die standaardproducten in grote volumes produceert.

Polymeerfabriek Meerhout

De Meerhout Polymers Plant produceert verschillende polyethyleensoorten in hoge volumes. De fabriek is organisatorisch samengevoegd met de polymeerfabriek in Zwijndrecht, die speciale polyethyleensoorten in betrekkelijk kleine hoeveelheden produceert.

EMEA hoofdkantoor Brussel

Het kantoorgebouw in Brussel (Machelen) huisvest het regionaal hoofdkantoor voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten (EMEA) en het Europese technologiecentrum voor onderzoek en ontwikkeling.

ExxonMobil logo

Over ExxonMobil Petroleum & Chemical BVBA

De activiteiten van ExxonMobil Petroleum & Chemical BVBA omvatten handel, productie, transport en verkoop van chemische producten, brandstoffen, smeermiddelen, feedstock en andere hoogwaardige petroleumproducten...

Sluiten