Onderneming

Over ons

ExxonMobil, een van de grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasbedrijven, gebruikt technologie en innovatie om te voldoen aan de stijgende wereldvraag naar energie. We hebben een toonaangevende voorraad van energiebronnen en zijn een van de grootste geïntegreerde raffinadeurs, verkopers van petroleumproducten en fabrikanten van chemische producten ter wereld.

Activiteiten

ExxonMobil houdt zich in de Benelux bezig met raffinage en marketing van olieproducten en de productie en marketing van uit oliefracties gewonnen grondstoffen voor de chemische industrie.
Meer informatie

Vestigingen

ExxonMobil heeft in de Benelux een relatief groot aantal fabrieken en andere vestigingen. Dat heeft vooral te maken met de gunstige geografische ligging in de Antwerpse en Rotterdamse havengebieden, maar ook met de grote bevolkingsdichtheid en sterke economische positie van de landen.
Meer informatie
Bedrijfsethiek

Bedrijfsethiek

Exxon Mobil Corporation verplicht alle bedrijfsonderdelen de wetten na te leven die van toepassing zijn op de bedrijfsvoering.
Normen voor zakelijk gedrag

Normen voor zakelijk gedrag

Hoe we sterke resultaten behalen, is net zo belangrijk als de resultaten zelf. Van de directeuren, functionarissen en werknemers van het bedrijf wordt verwacht dat zij de hoogste normen van integriteit naleven bij het zakendoen.
Transparantie

Transparantie

Onze inspanningen voor het bevorderen van transparantie met betrekking tot inkomsten hebben geholpen bij het bestrijden van corruptie, het verbeteren van de verantwoordingsplicht van de overheid en het bevorderen van meer economische stabiliteit wereldwijd.