Raceverslagen Formule 1

Verstappen wint uitdagende Grand Prix van Miami Max Verstappen heeft de eerste Grand Prix van Miami gewonnen door vroeg in de race de Ferrari's van Carlos Sainz en kampioenschapsleider Charles Leclerc in te halen en de leiding niet meer uit handen te geven. Sergio Perez kampte met een probleem met een van de sensoren van zijn RB18 maar behaalde een zwaarbevochten vierde plaats.

Nieuws en media F1 verslagen

Max en Checo scoren maximale aantal punten in Imola Max Verstappen domineerde de Grand Prix van Emilia-Romagna in Imola met een overwinning, voor teamgenoot Sergio Pérez. Het was Oracle Red Bull Racing's eerste finish op plek 1 en 2 sinds de Maleisische Grand Prix in 2016. Ferrari had een zware middag, met Carlos Sainz die de race na een botsing in de eerste ronde al moest verlaten en Charles Leclerc die zesde werd na een spin laat in de race.

Nieuws en media F1 verslagen

Checo pakt tweede plek in Australië nadat Max uitvalt Sergio Pérez pakte zijn eerste podium van het seizoen en eindigde als tweede achter Charles Leclerc van Ferrari, maar er was teleurstelling voor Max Verstappen omdat de wereldkampioen de Australische Grand Prix met een mechanisch probleem moest opgeven.

Nieuws en media F1 verslagen

Max wint de GP van Saoedi-Arabië en Checo eindigt als vierde De aanval van Max Verstappen op het wereldkampioenschap van 2022 kwam in Jeddah brullend tot leven toen de titelverdediger in de spannende laatste ronden de Ferrari van Charles Leclerc passeerde en de Grand Prix van Saoedi-Arabië wist te winnen.

Nieuws en media F1 verslagen

Max en Checo moeten opgeven in seizoensopener

21 maart 2022, Bahrein -  Het was een pijnlijke eerste race van het seizoen voor iedereen bij Oracle Red Bull Racing. Wereldkampioen Max Verstappen en teamgenoot Sergio Perez moesten zich noodgedwongen terugtrekken uit de Grand Prix van Bahrein na vermoedelijke problemen met de brandstofpomp.

Nieuws en media F1 verslagen