Bedrijf

Carrièremogelijkheden

ExxonMobil is een dynamische en opwindende werkplek.

We streven naar een omgeving waar diversiteit en betrokkenheid op nummer één staan. Via diverse educatieve programma's en wervingsactiviteiten bereiken we uiteenlopende hooggekwalificeerde sollicitanten die op integere en maatschappelijk verantwoorde wijze hoogwaardig werk willen leveren.

Onze grootste kracht? Dat zijn de meer dan 70.000 werknemers die bij ons in dienst zijn. We willen dat onze werknemers kunnen uitblinken in hun werk en dat hun carrières centraal staan. We zoeken naar opmerkelijke talenten die bij ons voortdurend worden begeleid in hun professionele ontwikkeling. Al onze werknemers worden aangemoedigd om onafhankelijk te denken, initiatief te nemen en innovatief te zijn.

Onze arbeidsvoorwaarden maken integraal deel uit van een volledig beloningspakket dat onze zakelijke lange-termijndoelstellingen moet ondersteunen en dat tegelijkertijd de meest gekwalificeerde werknemers moet aantrekken, behouden en belonen.

Techxpert logo

Techxpert

Techxpert biedt een, volledig betaalde, combinatie van leren en werken met als doel een Process Operator MBO niveau 4 diploma (C)  en aansluitend een baan als Process Operator binnen ons bedrijf.
Carriremogelijkheden

Carrièremogelijkheden

Bouw een carrière bij ons op en gebruik je energie om de wereld te veranderen. Ontdek hier de mogelijkheden.
Maak kennis met onze mensen in Rotterdam

Maak kennis met onze mensen in Rotterdam

Medewerkers op onze fabrieken in Rotterdam stellen zich aan je voor in deze video's! 
Werken bij ExxonMobil in Belgi

Werken bij ExxonMobil in België

Wij jij ook meewerken aan projecten die ervoor zorgen dat onze fabrieken in de toekomst veel energie-efficiënter kunnen werken? Onze medewerkers in Antwerpen, Meerhout en Brussel delen hun ervaringen in deze videos.