Betrokkenheid bij de gemeenschap

ExxonMobil in Antwerpen

Het effect van onze aanwezigheid in Antwerpen gaat veel verder dan het creëren van rechtstreekse werkgelegenheid en economische meerwaarde. Onze aanwezigheid leidt ook tot nieuwe kansen voor kleine en grote ondernemers, en geeft impulsen aan lokale projecten voor de gemeenschap.

Werken bij onze fabrieken in Antwerpen en Meerhout

Wij jij ook meewerken aan projecten die ervoor zorgen dat onze fabrieken in de toekomst veel energie-efficiënter kunnen werken? Onze engineers en operators in Antwerpen en Meerhout delen hun ervaringen.
Bekijk de videos

Bezoek onze polymeerfabriek tijdens het ontdekkingsweekend op 13 en 14 mei

Altijd al willen weten hoe het eraan toe gaat in een fabriek van chemische producten? Tijdens het ontdekkingsweekend Chemie & Life Sciences op 13 en 14 mei openen we de deuren van onze Antwerp Polymers Plant!
Lees meer

De impact van ExxonMobil op de economie en de gemeenschap van Antwerpen

ExxonMobil is al sinds 1891 aanwezig in Antwerpen. Een aanwezigheid die zich laat voelen in verschillende domeinen. In de eerste plaats door het creëren van rechtstreekse werkgelegenheid en economische meerwaarde. Maar het effect van onze aanwezigheid gaat veel verder. De investeringen leiden tot nieuwe kansen voor kleine en grote ondernemers, geven impulsen aan lokale projecten voor de gemeenschap en resulteren in een sterke samenwerking met onze partners.
Meer informatie

ExxonMobil stelt Inge Van der Meeren aan als nieuwe directeur polymeerfabrieken in Zwijndrecht en Meerhout

Zij is daarmee de eerste vrouw aan het hoofd van de productiesites, die onderdeel maken van de petrochemische cluster in Antwerpen.

ExxonMobil steunt onderzoek naar het COVID-19-virus

In onderzoekscentra is het op dit moment alle hens aan dek. Onderzoeksteams van de KU Leuven en het UZ Leuven zoeken naar een vaccin en antivirale geneesmiddelen tegen het COVID 19-virus. Ook testen ze of therapieën in de praktijk effectief zullen zijn tegen de ziekte. ExxonMobil ondersteunt hun inspanningen.
Meer informatie

Initiatieven in België

In België ondersteunt ExxonMobil uiteenlopende organisaties en projecten op het gebied van educatie, veiligheid, gezondheid, milieu.
Meer informatie