Communicatie

Nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

Bezoek onze polymeerfabriek tijdens het ontdekkingsweekend op 13 en 14 mei Altijd al willen weten hoe het eraan toe gaat in een fabriek van chemische producten? Tijdens het ontdekkingsweekend Chemie & Life Sciences op 13 en 14 mei openen we de deuren van onze Antwerp Polymers Plant!

Nieuws en media Nieuws

ExxonMobil en ENGIE ontwikkelen windmolenpark in Meerhout dat site van groene stroom zal voorzien MEERHOUT, 8 november 2022 – ExxonMobil en ENGIE in samenwerking met Wind4Flanders zijn overeengekomen een windpark van 26 MW te ontwikkelen dat ExxonMobil’s chemiefabriek in Meerhout van stroom zal voorzien en hernieuwbare energie voor het elektriciteitsnet in de regio zal leveren.

Nieuws en media Nieuws

Esso verlengt samenwerking met Belgische nationale wielerteams voor drie jaar Nog zeker tot aan de Olympische Spelen in 2024 zal Belgian Cycling kunnen rekenen op de steun van Esso. Dat maken ExxonMobil – het bedrijf achter Esso – en de Belgische wielerbond bekend. Esso prijkt al sinds 2011 op het jersey van de nationale wielerteams, goed voor 86 gouden medailles op de verschillende kampioenschappen en de diverse disciplines sinds de samenwerking.

Nieuws en media Nieuws

ExxonMobil stelt Inge Van der Meeren aan als nieuwe directeur polymeerfabrieken in Zwijndrecht en Meerhout Zwijndrecht, Meerhout – ExxonMobil heeft Inge Van der Meeren aangesteld als nieuwe directeur van haar polymeerfabrieken in Zwijndrecht en Meerhout. Zij is daarmee de eerste vrouw aan het hoofd van de productiesites, die onderdeel maken van de petrochemische cluster in Antwerpen.

Nieuws en media Nieuws

Neptune Energy, ExxonMobil, Rosewood en EBN ondertekenen samenwerkingsovereenkomst voor grootschalige CO2-opslag in Noordzeebodem

Vandaag hebben Neptune Energy, ExxonMobil’s dochteronderneming XTO Nederland Ltd, Rosewood Exploration Ltd en EBN Capital B.V. aangekondigd dat zij een samenwerkingsovereenkomst hebben ondertekend voor de grootschalige opslag van CO2 (CCS) in lege gasvelden in het L10-gebied in het Nederlandse deel van de Noordzee.

Nieuws en media Nieuws