Communicatie

Nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

Esso verlengt samenwerking met Belgische nationale wielerteams voor drie jaar Nog zeker tot aan de Olympische Spelen in 2024 zal Belgian Cycling kunnen rekenen op de steun van Esso. Dat maken ExxonMobil – het bedrijf achter Esso – en de Belgische wielerbond bekend. Esso prijkt al sinds 2011 op het jersey van de nationale wielerteams, goed voor 86 gouden medailles op de verschillende kampioenschappen en de diverse disciplines sinds de samenwerking.

Nieuws en media Nieuws

ExxonMobil stelt Inge Van der Meeren aan als nieuwe directeur polymeerfabrieken in Zwijndrecht en Meerhout Zwijndrecht, Meerhout – ExxonMobil heeft Inge Van der Meeren aangesteld als nieuwe directeur van haar polymeerfabrieken in Zwijndrecht en Meerhout. Zij is daarmee de eerste vrouw aan het hoofd van de productiesites, die onderdeel maken van de petrochemische cluster in Antwerpen.

Nieuws en media Nieuws

Neptune Energy, ExxonMobil, Rosewood en EBN ondertekenen samenwerkingsovereenkomst voor grootschalige CO2-opslag in Noordzeebodem

Vandaag hebben Neptune Energy, ExxonMobil’s dochteronderneming XTO Nederland Ltd, Rosewood Exploration Ltd en EBN Capital B.V. aangekondigd dat zij een samenwerkingsovereenkomst hebben ondertekend voor de grootschalige opslag van CO2 (CCS) in lege gasvelden in het L10-gebied in het Nederlandse deel van de Noordzee.

Nieuws en media Nieuws

Jongeren bedenken nuttige herbestemming voor afval op school 100 wetenschapsleerlingen (3e graad secundair) uit 7 Vlaamse scholen namen vandaag deel aan de Vlaamse wetenschapswedstrijd Sci-Tech Challenge in Vilvoorde.

Nieuws en media Nieuws

Het Antwerp@C-project zet een belangrijke volgende stap naar een halvering van de CO2-voetafdruk De engineering is gestart, definitieve investeringsbeslissing verwacht tegen eind 2022.

Nieuws en media Nieuws