Communicatie

Nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

Jongeren bedenken nuttige herbestemming voor afval op school 100 wetenschapsleerlingen (3e graad secundair) uit 7 Vlaamse scholen namen vandaag deel aan de Vlaamse wetenschapswedstrijd Sci-Tech Challenge in Vilvoorde.

Nieuws en media Nieuws

Het Antwerp@C-project zet een belangrijke volgende stap naar een halvering van de CO2-voetafdruk De engineering is gestart, definitieve investeringsbeslissing verwacht tegen eind 2022.

Nieuws en media Nieuws

ExxonMobil stroomlijnt structuur voor effectiviteitsverbetering, waardegroei en kostenverlaging ExxonMobil gaat zijn bedrijfsstructuur verder stroomlijnen om klanten beter te ondersteunen, de prestaties te verbeteren en de bedrijfswaarde te vergroten.

Nieuws en media Nieuws

Esso kleurt tankstations oranje als steun aan Red Bull Racing Honda Ter ere van één van de meest competitieve seizoenen in de Formule 1 ooit, kleurt Esso een aantal rode luifels in België en Nederland naar oranje. De technology partner van Red Bull Racing Honda voor 2022 steunt het team en coureur Max Verstappen in de aanloop naar de laatste race van het seizoen, waar zij dit wereldkampioenschap verwikkeld zijn in een verhitte strijd om zowel de constructeurstitel als de coureurstitel.

Nieuws en media Nieuws

ExxonMobil bouwt zijn eerste grootschalige geavanceerde recycling-fabriek voor plasticafval ExxonMobil zet een nieuwe belangrijke stap in de richting van een meer circulaire economie voor kunststoffen. Het bedrijf gaat zijn eerste fabriek voor grootschalige geavanceerde recycling van plastic afval te bouwen in Baytown, Texas.

Nieuws en media Nieuws