Communicatie

Nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

essenscia: chemie-industrie loopt voorop in energie- en klimaattransitie Sectorfederatie essenscia reageert op een rapport van drie NGO's waarin industriebedrijven een gebrek aan duurzaamheid verweten wordt.

Nieuws en media Nieuws

ExxonMobil en medewerkers steunen het Rode Kruis in België en Nederland De uitbraak van het coronavirus heeft een enorme impact op onze samenleving en economie, maar het zijn vooral de persoonlijke gevolgen en verhalen die ons raken. Medewerkers van ExxonMobil leverden een bijdrage om de vele vrijwilligers te ondersteunen en doneerden – samen met hun bedrijf – € 47.000 aan het Rode Kruis.

Nieuws en media Nieuws

ExxonMobil schenkt 20.000 euro aan wetenschappelijk onderzoek in strijd tegen Covid-19 ExxonMobil steunt de wetenschappelijke zoektocht naar virale geneesmiddelen en een preventief vaccin en schenkt hiervoor 20.000 euro voor Corona-gerelateerd universitair onderzoek in Antwerpen en Leuven. Eerder verleende het bedrijf al steun aan zorgverleners door middel van een financiële schenking aan het Rode Kruis en de donatie van Isopropyl Alcohol aan zorginstellingen voor de productie van handgels.

Nieuws en media Nieuws