Communicatie

Nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

Verstappen botst met Hamilton op Monza Max Verstappen stuiterde afgelopen zondag halverwege de race uit de Italiaanse Grand Prix na een botsing met titelrivaal Lewis Hamilton. Het was een race met veel drama maar ook één waarin Sergio Perez tien punten voor het team wist te scoren door op een vijfde plek te finishen.

Nieuws en media Nieuws

Max betovert Zandvoort met een overtuigende overwinning Max Verstappen heeft bij de Nederlandse Grand Prix met een foutloze race een spannende thuisoverwinning behaald. Hij versloeg titelrivaal Lewis Hamilton met meer dan 20 seconden voorsprong nadat de Mercedes-coureur een late pitstop had gemaakt om het punt voor de snelste ronde binnen te halen. Verder naar achteren zette Sergio Perez een geweldige prestatie neer door zich van een start vanuit de pitstraat naar P8 te vechten.

Nieuws en media Nieuws

Max Verstappen wint historische, vroeg afgevlagde race in Spa Max Verstappen behaalde op Spa-Francorchamps zijn eerste Belgische Grand Prix-overwinning en gaf het team daarmee zijn eerste overwinning in Spa sinds 2014.

Nieuws

ExxonMobil stelt Peter Vandenborne aan als nieuwe directeur Antwerpse raffinaderij Antwerpen, 12 juli 2021 – Sinds 1 juli is de Vlaming Peter Vandenborne aangesteld als de nieuwe directeur van ExxonMobil’s raffinaderij in Antwerpen. Hij volgt daarmee Shawn Kuntz op die na bijna drie jaar regional manufacturing manager voor Noord-Amerika wordt.

Nieuws en media Nieuws

Nederlandse dominantie op Oostenrijkse Grand Prix Red Bull Racing Honda-coureur Max Verstappen heeft een hattrick van overwinningen behaald op het thuiscircuit van het team, de Red Bull Ring. Het was ook de eerste grand slam van zijn carrière dankzij een dominante Oostenrijkse Grand Prix-overwinning waarbij de Red Bull-coureur vanaf pole position startte, elk van de 71 ronden aan de leiding reed, de overwinning pakte en het extra punt voor de snelste ronde binnenhaalde.

Nieuws en media Nieuws