Communicatie

Nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

Dubbel podium voor Red Bull Racing Honda bij Franse GP 21 juni 2021, Le Castellet: Max Verstappen wist bij een spannende Franse Grand Prix de overwinning veilig te stellen - vóór kampioensrivaal Lewis Hamilton en zijn Red Bull Racing Honda-teamgenoot Sergio 'Checo' Perez - nadat hij was overgestapt op een mogelijk riskante twee-stopstrategie waarbij hij de leiding halverwege de wedstrijd weggaf.

Nieuws en media Nieuws

Red Bull Racing Honda neemt de leiding in het Formule 1-kampioenschap Red Bull Racing Honda behaalde een enorme puntenwinst ten opzichte van hun tegenstanders met Max Verstappen's eerste overwinning in de Grand Prix van Monaco en een geweldige race van Sergio 'Checo' Perez, die als vierde eindigde.

Nieuws en media Nieuws

Verstappen tweede bij de Grand Prix van Spanje Coureur Max Verstappen moest genoegen nemen met de tweede plaats, en het bonuspunt voor de snelste ronde, nadat hij de eerste plek na een spannende tactische strijd tijdens de Grand Prix van Spanje had verloren aan Lewis Hamilton. De Mexicaanse coureur Sergio Perez had een solide middag en wist van de achtste plaats op de grid naar de vijfde op te klimmen.

Nieuws en media Nieuws

Verstappen wint GP van Emilia-Romagna Red Bull Racing Honda-coureur Max Verstappen was heer en meester over natte omstandigheden, safety cars en rode vlaggen tijdens de GP van Emilia-Romagna en behaalde daarmee zijn eerste overwinning van 2021. Het is de elfde zege in de Formule 1- carrière van de Nederlander.

Nieuws en media Nieuws